Silokingservice


Billedet viser servicemekaniker Johnny i færd med at servicere en 19 kubikmeter selvkørende Siloking hos en mælkeproducent i Midtjylland. Der er ikke meget at komme efter, maskinen har kørt de første 500 timer uden driftstop.

Jacob, foder ansvarlig hos mælkeproducenten, udtaler:

”Vi er meget tilfredse med service fra Brdr. Holst Sørensen. Der leveres et solidt stykke arbejde, når maskinen serviceres efter Silokings anvisninger.
Vi finder besparelser på flere områder, efter at have skiftet til en selvkørende Siloking. Vi sparer tid ved kun at igangsætte og flytte 1 maskine frem for 2, derudover reduceres blandetiden væsentligt, da fodret bliver adskilt under læsning. Vi bruger ca. 15 minutter pr læs på at læsse, blande og fodre. Vores dieselforbrug er også reduceret væsentlig. Serviceomkostningerne ved kun at have en maskine er noget mindre.
Vi er glade for skiftet til den selvkørende Siloking, da brugervenligheden er høj og vognen er nem at betjene.”

Det er altid vigtigt at overholde de anbefalede serviceintervaller, så fuldfodervognen kører driftssikkert døgnet rundt. Vores erfaringer er, at overholdes service, sker der sjældent driftstop. Sammen med service kontrolleres det at knive og andre sliddele er intakte, for at sikre en optimal blandekvalitet.

Brdr. Holst Sørensen står klar 24/7 med service af alle typer af Siloking fuldfodervogne. I programmet findes der bugserede, selvkørende og stationære blandere. Med det kompetente personale udføres alle former for service og reparationer. For bedriften resulterer dette i minimal nedetid.

Trænger Siloking fuldfodervognen til et tjek, eller er næste service lige om hjørnet?
Kontakt os på tlf. 76 88 44 00.

Servicemontør Johnny Nordby

Copyright 2021 | Brdr. Holst Sørensen A/S