Tilbage til BHS Ribe

SelfLine afløser 2 bugserede hos Klaus Rahbek Andersen


Foderet er ensartet fra vi starter med at læsse af, til vi læsser det sidste af.

- Klaus Rahbek Andersen

Klaus Rahbek Andersen har landbrug i Roost, med 750 køer. Sidste år fik de deres nye selvkørende SILOKING 22 m3, der nu fodrer på ejendommen. Den nye fuldfodervogn afløser 2 bugserede fodervogne og 2 gummigeder.

 

"Når foderet ligger på ejendommen tager det ca. 18 min. fra vi begynder at læsse, til vi har læsset ud og er i gang med næste læs igen, så vi sparer virkelig tid med den".

 

Han er imponeret over læssehastigheden, hvor de tidligere var færdige med at fodre kl. 13:00, kan de nu være færdige inden kl. 10:00. Når vognen er læsset er den også færdig med at blande, og det er med til at nedbringe spildtiden.

Selvom den nye selvkørende fuldfodervogn er noget mindre end tidligere, laves der kun netto 2 læs mere om dagen i Roost.

På ejendommen er der flere steder, hvor en stor maskine ikke kan komme rundt. Her kommer krabbestyringen til sin ret. Den nye SILOKING SelfLine styrer på alle fire hjul, der gør det muligt at komme rundt de steder, hvor andre ellers ikke kunne.

 

"Foderet er ensartet fra vi starter med at læsse af, til vi læsser det sidste af".

 

Udtømningen er det den gør virkelig godt, forklarer Klaus. Vognen har 3 gear, hvor de starter aflæsningen i lavt gear, hvorefter de sætter den i højt gear, og afslutter i aflæsningsprogrammet, der tømmer blandekarret helt.

 

Se hvordan den selvkørende fuldfodervogn kommer rundt på ejendomme og læsser hos Klaus i videoen. 

 

Salg og demo af SILOKING kontakt vores specialist Frank Johansen eller en af vores SILOKING forhandlere. 

Find din nærmeste SILOKING forhandler her

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S