Tilbage til BHS Ribe

SILOKING introducerer SILOKING Vario® på Agritechnica 2023


Den stigende efterspørgsel på storvolumen mikservogne med 2- og 3-snegle har været imødekommet med en banebrydende udvikling fra SILOKING som vises på Agritechnica 2023. Den innovative SILOKING Vario® Transmission introduceres som en udstyrsoption til modellerne TrailedLine 4.0 System 1000+ 4535, TrailedLine 4.0 System 1000+ 3327, TrailedLine 4.0 Avant 3227 og TrailedLine 4.0 Premium 3022. Denne trinløse transmission imponerer med sin evne til at opretholde den mest optimale blandehastighed, hvilket ikke kun øger produktiviteten, men også skåner traktorens PTO-kobling. Traktoren igangsættes med 1000 omdrejninger på PTO-koblingen hvorefter mikservognen starter op fra 0 omdrejninger, utroligt skånsomt for traktorens PTO-kobling.

 

Den nye SILOKING Vario® Transmission er udviklet i samarbejde med en specialist inden for trinløse transmissioner og er skræddersyet eksklusivt til SILOKING's behov. Med en indgangshastighed på 1000 omdrejninger i minuttet og tre forudindstillede blandehastigheder, giver denne transmission mulighed for topydelse og fleksibilitet. Sneglenes hastigheder er forudindstillede, men kan nemt tilpasses individuelle behov, hvilket gør den ideel til landmandens daglige rutiner.

 

Sascha Behrend, salgschef hos SILOKING, udtaler: "Den nye SILOKING Vario-transmission tilføjer yderligere værdi til de gennemtestede modeller i TrailedLine-serien. Vi har udviklet denne teknologi med henblik på landmændenes behov, hvilket afspejles i dens trinløse overgang mellem de tre blandetrin for skæring, blanding og resttømning."

Det bedste ved SILOKING Vario® Transmission er dens evne til at opretholde den optimale blandehastighed, der kan justeres nemt og hurtigt, selv fra læssemaskinen. Dette betyder, at landmændene kan tilpasse blandingen præcist efter deres behov, for eksempel ved at skære halm i begyndelsen af blandingen og derefter skifte til en langsommere blanding, når den næste foderkomponent tilføjes. Dette giver enestående kontrol og præcision i foderblandingen og gør SILOKING Vario® Transmissionen særdeles effektiv, især under udtømning.

 

SILOKING er stolte af at præsentere denne trinløse teknologi på Agritechnica 2023 og ser frem til at give landmændene en mere effektiv og skånsom løsning til deres foderblandingsbehov. Brdr. Holst Sørensens dedikerede Siloking specialist, Frank Johansen, vil være til stede på Agritechnica 2023, fra tirsdag den 14. november til torsdag den 16. november. Dette er en enestående mulighed for at møde Frank og få et indblik i de seneste nyheder og innovationer fra Siloking.

 

Frank Johansen 

tlf. +4576884429

email: fj@bhsribe.dk 

 

Læs mere om Silokings nyheder på Agritechnica 2023

 

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S