Historien om BHS


Brdr. Holst Sørensen A/S har i over 60 år serviceret danske landmænd og entreprenører med nye og brugte maskiner, samt reservedele og maskinudstyr.


Brdr. Holst Sørensen startede som traktor importør i 1963, da stifterne af virksomheden søgte efter kvalitets maskiner og reservedele til konkurrencedygtige priser. Det blev starten på Brdr. Holst Sørensen. Året efter købte man 110 stk. Massey Ferguson traktorer fra Indien. Det udviklede sig i årenes løb, og i 1970 begyndte man at importere fra Belarus. Virksomheden blev til et aktieselskab i 1973. I 1985 investerede man i EDB og virksomheden tog endnu et skridt på vejen til at blive en stor aktør i markedet for entreprenør- og landbrugsmaskiner.

Holsø maskiner bliver til

Nye mål og ambitioner tilføres til Brdr. Holst Sørensen A/S. Holsø programmet udvikles med import fra Polen. Giant Minilæsser importen fra Holland startes op, og import af Merlo Teleskoplæssere og Kato Minigravere tilføjes. Virksomheden bliver forhandler af Case IH, Krone, Amazone og får udviklet et stort forhandlernetværk.

Der udvikles løbende i virksomheden, men der bevares en loyalitet til de nuværende aktiviteter.

 

Fokusområder i virksomheden:
  • Import af kvalitets maskiner
  • Forhandlinger og agenturer af kvalitetsmærker
  • Service og reparation af maskiner
  • Salg af brugte maskiner, reservedele, udstyr og tilbehør
  • Marketingfunktion for alle vores forhandlere

Det er vores topprioritet at være den værdiskabende importør og have forhandling af kvalitets maskiner og reservedele til disse. Foruden vores import aktiviteter, er vi dedikeret til at yde en god service til vores kunder og produkter i en eftersalgsproces. Vores værksted er altid udstyret med den nyeste teknologi og kan servicere alle opgaver.

De værdier som virksomheden udspringer af, følger vi den dag i dag. Vi er en solid engageret virksomhed, med motiverede medarbejdere, der altid er klar til at yde det bedste for vores kunder og forhandlere. 

Det sidste nye fra os

Husk at følge os på Facebook for mere information


Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S