Ny Siloking forhandler i Nordjylland


Brdr. Thorsen bliver ny Siloking forhandler i Nordjylland.

Brdr. Thorsen vil dække området fra Aarhus til Mors med deres 4 afdelinger i Nimtofte, Støvring, Hjørring og Nykøbing Mors, foruden salg indgår service også i aftalen.

Frank Johansen, Siloking produktspecialist hos Brdr. Holst Sørensen, har tidligere dækket området i Nordjylland hvor Brdr. Thorsen nu vil være at finde. Frank vil sammen med sælgerne Jørgen Nødbak og John Mølgaard fra Brdr. Thorsen kunne tilbyde det brede program fra Siloking i det Nordjyske.

Siloking som produceres nær München i Sydtyskland er med mere end 2300 selvkørende enheder den største producent af selvkørende blandevogne. Derud over findes der bugserede vogne fra 7-45 m3 samt stationære anlæg. Markedet i Danmark er på vej frem når det gælder selvkørende blandevogne, vi har allerede leveret mange selvkørende modeller fra 19-32 m3 fortæller Frank Johansen.

Vi er glade for at kunne tilbyde salg og service af Siloking fuldfodervogne til de nordjyske mælkeproducenter oplyser salgschef Lars Juul hos Brdr. Thorsen. Samarbejdet med Brdr. Holst Sørensen og Siloking har for os ikke været svært at takke ja til, efter at vi fik præsenteret både producentens og Brdr Holst Sørensens set up omkring service.  For os er det vigtigt at vi kan servicere vores kunder med de produkter vi forhandler, specielt med blandevogne som bruges 365 dage om året oplyser Lars Juul.

 

Fra venstre:
Frank Johansen (BHS), Klaus Andersen (BT) Palle Mellerup, John Mølgaard, Lars Juul og Niels Jørgen Nødbak

Copyright 2021 | Brdr. Holst Sørensen A/S