Nyt ansigt hos Brdr. Holst Sørensen A/S


Tommy Jessing tiltræder som salgsansvarlig for CASE IH

Brdr. Holst Sørensen A/S er glade for at byde velkommen til deres nyeste tilføjelse, Tommy Jessing, der netop er blevet ansat i en nyoprettet stilling som salgsansvarlig for CASE IH. Med sin omfattende erfaring inden for både landbrug og salg af maskiner er Tommy det perfekte valg til at styrke teamet hos Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær.

Tommy Jessing bringer et væld af ekspertise og knowhow til rollen. Han har tidligere arbejdet med salg og vurdering af maskiner til landbruget. Med sin baggrund er han erfaren i branchen og har et indgående kendskab til de udfordringer og muligheder, der er forbundet med landbrugsmaskiner.

Det er ikke første gang, Tommy Jessing bliver en del af Brdr. Holst Sørensen A/S. Allerede i 2017 var han en værdsat medarbejder i BHS-teamet i Obbekær. Hans tidligere engagement og indsats gjorde indtryk, og det er med stor glæde, at virksomheden byder ham velkommen tilbage.

Tommy Jessing får en nøglerolle i forhold til CASE IHs omfattende produktprogram. Han vil være med til at styrke virksomhedens viden og ekspertise inden for mærket i det sønderjyske område. Hans dedikation til landbruget og erfaring inden for salg af maskiner vil bidrage til at opbygge og styrke forholdet til kunderne.

Brdr. Holst Sørensen A/S er begejstrede for at have Tommy Jessing med ombord og ser frem til samarbejdet. Hans erfaring og passion for landbruget vil bidrage til at styrke virksomhedens position som en førend e leverandør af CASE IH-maskiner i det sønderjyske område.

Foto: Tommy Jessing, Salgsansvarlig for CASE IH hos Brdr. Holst Sørensen A/S

Foto: Tommy Jessing, Salgsansvarlig for CASE IH hos Brdr. Holst Sørensen A/S

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S