Oplev den største teleskoplæsser i turbofarmer-serien fra italienske Merlo


Brdr. Holst Sørensen deltager endnu engang i Nordeuropas største landbrugsmesse, der afholdes i Messecenter Herning fra d. 29. november til 2. december. Virksomheden viser flere nyheder frem på standen og her kan man blandt andet opleve den helt store teleskoplæsser i Turbofarmer-serien, TF65.9. Det vil efterfølgende være muligt at lave en aftale om demo af teleskoplæsseren i egne omgivelser.

En kraftig teleskoplæsser til landbruget

TF65.9 er en kraftig serie af modeller til landbruget, med mulighed for indregistrering som traktor. Sektorer som biogasanlæg, planteavlere og til den tungere industri, på lossepladser, genbrugsstationer og savværker er maskinens størrelse ideel.

Teleskoplæsseren har en løftekapacitet på 6,5 tons og en læssehøjde på 8,8 meter. Maskinen er udstyret med en 4-cylindret Fiat Powertrain-FPT Stage V motor med 170 hk med vendbare kølervinger som standard. TF65.9 kan leveres med CVT-Vario Transmission og CS-Kabineaffjedring der aktiveres under kørsel og sørger for en blødere og mere behagelig kørsel for maskinfører. Affjedringen reducerer samtidigt støjniveauet i kabinen. 

Med 1010 mm har TF65.9-serien den største kabine på markedet for teleskoplæssere. Alle HF-modeller fra Merlo er udstyret med autostilling af bom og skovl ved tryk på en knap.

 

Turbofarmer TF65.9TCS-170-HF

Egenvægt (kg): 11250

Løftekapacitet (kg): 6500

Løftehøjde (m): 8,8

Maks udskud (m): 4,7

Ramme tilt (%): + 8

Bom sektioner: 2 

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S