Vi præsenterer endnu en elektrisk minilæsser


Giant G2700E er den anden fuld elektriske minilæsser.

Hollandske Giant har tilføjet endnu en elektrisk minilæsser til sortimentet. Med en endnu større løftehøjde og løftekapacitet, bliver den nye el minilæsser storebror til de G2200E-modellerne.

Som sin lillebror har den nye model også Lithium-ion batteri, med mindre vedligeholdelse, længere levetid og hurtigere opladning end traditionelle blybatterier.

Populær minilæsser bliver elektrisk

G2700E-modellen kombinerer endnu engang det bedste, fra begge verdener til en knækstyret læsser. G2700E vil også komme i den populære X-tra version som G2700E X-tra, med en tippelast på intet mindre end 2650 kg. Trækkraften er 12.500 N, og med de 3 kørestillinger vælges hastigheden mellem 0-5 / 0-12 / 0-20 km/t

Den emissionsfrie maskine er ideel til opgaver inden døre og på byggepladsen. Samtidig er den lydsvage driftsmotor, med til at give et bedre arbejdsmiljø.

Vi oplever fortsat en voksende efterspørgsel på elektriske maskiner. De første kunder har allerede prøvekørt den nye elektriske model. Det glæder os derfor at kunne tilbyde endnu en elektrisk variant, med større kræfter til vores Giant forhandlere og lokale kunder.

De danske Giant Minilæsser forhandlere har stor interesse for den nye maskine, og der er allerede blevet aflagt ordre på modellen, der kan leveres efter sommerferien.

 

Det sidste nye fra os

Husk at følge os på Facebook for mere information


Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S